spot_img

Depistat conducând cu o alcoolemie de 0.90 și fără permis de conducere

AcasăEvenimentDepistat conducând cu o alcoolemie de 0.90 și fără permis de conducere

Depistat conducând cu o alcoolemie de 0.90 și fără permis de conducere

Marți seară, echipajul de poliție din cadrul Poliției Municipiului Rădăuți – Biroul de Ordine Publică, I.P.J. Suceava, aflându-se în exercitarea atribuțiilor de serviciu, respectiv deplasându-se pe strada Putnei, a observat un autoturism marca Skoda, ce circula pe strada Putnei, moment în care s-a efectuat semnal de oprire, folosind semnalele luminoase și acustice. Șoferul s-a conformat și a oprit autoturismul.

Polițiștii au stabilit că bărbatul de la volan nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie. Acesta a fost testat cu aparatul etilometru, rezultatul fiind 0,90 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Ulterior, conducătorul auto a fost condus la Spitalul Municipal Rădăuți pentru a-i fi prelevate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei, ocazie cu care, în fața medicului, acesta a refuzat.

Conducătorul auto a fost reținut pentru 24 de ore pentru săvârșirea infracțiunilor de „conducerea unui vehicul fără permis de conducere” și „refuzul sau sustragere de la prelevarea de monstre biologice”.

Știri zi de zi, pentru tine!

Abonează-te la știrile zilei pe Google News

Top 7 știri citite

spot_img