Depistat conducând cu o alcoolemie de 0.90 și fără permis de conducere

Stire din :

Depistat conducând cu o alcoolemie de 0.90 și fără permis de conducere

Marți seară, echipajul de poliție din cadrul Poliției Municipiului Rădăuți – Biroul de Ordine Publică, I.P.J. Suceava, aflându-se în exercitarea atribuțiilor de serviciu, respectiv deplasându-se pe strada Putnei, a observat un autoturism marca Skoda, ce circula pe strada Putnei, moment în care s-a efectuat semnal de oprire, folosind semnalele luminoase și acustice. Șoferul s-a conformat și a oprit autoturismul.

Polițiștii au stabilit că bărbatul de la volan nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie. Acesta a fost testat cu aparatul etilometru, rezultatul fiind 0,90 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Ulterior, conducătorul auto a fost condus la Spitalul Municipal Rădăuți pentru a-i fi prelevate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei, ocazie cu care, în fața medicului, acesta a refuzat.

Conducătorul auto a fost reținut pentru 24 de ore pentru săvârșirea infracțiunilor de „conducerea unui vehicul fără permis de conducere” și „refuzul sau sustragere de la prelevarea de monstre biologice”.

Autor :

Publicat :

Abonează-te la știrile zilei pe Google News

Știri citite:

Știri ultimă ora :