Depistat la volan cu permisul suspendat

Stire din :

Tânărul de 24 de ani s-a ales cu dosar penal și dar și cu amendă pentru că Inspecția Tehnică Periodică a mașinii era expirată.

Polițiștii S.P.R.10 Gura Humorului în timp ce desfășurau, în noaptea de sâmbătă spre duminică, activități pe linie rutieră, exercitând atribuțiile de serviciu pe raza comunei Capu Câmpului, pe D.J. 177C, au efectuat semnalul regulamentar de oprire autoturismului condus de către un tânăr de 24 ani, din satul Capu Câmpului.

Din verificări s-a stabilit că șoferul are permis de conducere însă acesta figurează cu mențiuni în ceea ce privește dreptul de a conduce, respectiv „cu restricții – suspendat dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice”.

Șoferul a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.

De asemenea, s-a verificat în baza de date autoturismul, ocazie cu care s-a constatat faptul că acesta figurează cu Inspecția Tehnică Periodică expirată, fiind aplicată sancțiune contravențională și ridicat certificatul de înmatriculare.

În cauză s-a întocmit dosar penal cu privire la săvârșirea infracțiunii de „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”.

Autor :

Publicat :

Abonează-te la știrile zilei pe Google News

Știri citite:

Știri ultimă ora :