Depistat la volan sub influența substanțelor psihoactive

AcasăEvenimentDepistat la volan sub influența substanțelor psihoactive

Depistat la volan sub influența substanțelor psihoactive

La data de 03 februarie, ora 15.50, polițiștii din cadrul Secției 4 Poliție Rurală Gălănești, în timp ce efectuau activităţi de supraveghere şi control al traficului rutier, pe raza comunei Putna, pe DN 2H, au efectuat semnale regulamentare de oprire a unui autoturism ce se deplasa pe DN 2H, pe direcția oraș Vicovu de Sus, către centrul comunei Putna.

Poliţiștii au identificat la volanul autovehiculului pe un bărbat în vârstă de 28 ani, din comuna Vicovu de Jos, care a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.

„Întrucât șoferul avea un comportament suspect, s-a procedat la testarea cu aparatul pentru identificarea substanțelor interzise, reieșind indicii cu privire la posibilă prezență a substanțelor psihoactive. Menționăm că aceasta nu reprezintă probă în cadrul dosarului penal, conducătorul auto fiind condus la o unitate medicală pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanțe interzise”, a transmis Ionuț Epureanu, purtător de cuvânt IPJ Suceava.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „conducerea pe drumurile publice a unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice sau a altor substanțe”.

Știri zi de zi, pentru tine!

Abonează-te la știrile zilei pe Google News

Top 7 știri citite