Descoperire macabră la Crucea. Un bărbat a fost găsit mort într-un iaz

AcasăEvenimentDescoperire macabră la Crucea. Un bărbat a fost găsit mort într-un iaz

Descoperire macabră la Crucea. Un bărbat a fost găsit mort într-un iaz

La data de 28 iunie, în jurul orei 09.00, Poliţia municipiului Vatra Dornei a fost sesizată de către starețul Mănăstirii Rarău, cu privire la faptul că în zona împădurită „Piatra Zimbrului” din apropierea mănăstirii a fost identificat trupul neînsuflețit al unui bărbat.

Polițiștii au stabilit că, la data de 28 iunie, în jurul orelor 08.00, un călugăr de la Mănăstirea Rarău, care este situată pe raza comunei Crucea, s-a deplasat în zona împădurită din apropierea lăcașului de cult, la cules de ciuperci.

În momentul în care a ajuns în zona numită popular „Piatra Zimbrului”, a observat plutind într-un iaz de dimensiuni reduse, un cadavru aflat în stare de putrefacție.

Călugărul a revenit la mănăstire și starețul a sesizat polițiștii.

La fața locului s-a deplasat echipa operativă din cadrul Secției 15 P.R. Vatra Dornei și a fost solicitat sprijin din partea S.I.C. și a Serviciului Criminalistic din cadrul I.P.J. Suceava.

S-a procedat la ridicarea cadavrului care a fost transportat la morga Spitalului Municipal Vatra Dornei, iar în urma autopsierii acestuia de către medicul legist din cadrul S.M.L. Suceava, s-au stabilit că moartea s-a datorat insuficienței cardio-respiratorii acute, consecința asfixii mecanice prin înec, iar la examenul necropsic nu s-au constatat semne de violență. Decesul poate data în 3-5 zile anterioare datei efectuării necropsiei.

De asemenea, din primele verificări s-a conturat posibilitatea ca persoana decedată să fie un bărbat de 42 ani, reclamat ca fiind dispărut de pe raza municipiului Câmpulung Moldovenesc.

În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii moarte suspectă. 

Știri zi de zi, pentru tine!

Abonează-te la știrile zilei pe Google News

Top 7 știri citite