Descoperire șocantă în pădurea Zamca. Un bărbat a fost găsit spânzurat

Descoperire șocantă în pădurea Zamca. Un bărbat a fost găsit spânzurat

Macabra descoperire a fost făcută de niște copii care se plimbau prin zonă.

Secția de Poliție rurală Șcheia a fost sesizată prin SNUAU 112 cu privire la faptul că un schelet uman este atârnat cu o funie de un copac.

În data de 09 noiembrie, în jurul orelor 13.40, un bărbat a fost sesizat de către nepoții soției sale cu privire la faptul că un schelet atârnă cu o funie de un copac în păduricea vizavi de Radburg Soft Service Suceava. Acesta s-a deplasat la fața locului, peste drum de calea ferată, moment în care s-au confirmat cele spuse de către persoanele minore. Imediat, bărbatul a sunat la SNUAU 112, solicitând intervenția unui echipaj de poliție.

La fața locului a fost identificat un craniu uman fiind îmbrăcat într-un hanorac, de culoare gri, atârnat de un copac, cu o funie din material textil.

Procedând la examinarea exterioară a scheletului, s-a constatat că acesta nu prezintă urme de violență, iar la nivelul solului, sub stratul de vegetație uscat, au fost identificate mai multe fragmente osoase umane.

La câțiva metri distanță față de copacul de care atârna cadavrul, a fost identificată o pereche de pantofi sport. Asupra cadavrului nu a fost găsit niciun act de identitate în vederea stabilirii identității acestuia.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „ucidere din culpă”.

Cercetările continuă în  vederea stabilirii  identităţii persoanei în cauză.

Sursă foto https://comunascheia.ro/2021/11/09/socant-cadavru-descoperit-in-padurea-cetatii-scheia/

Autor :

Publicat :

Abonează-te la știrile zilei pe Google News

Top știri citite:

Știri ultimă oră: