marți, octombrie 26, 2021
Acasă Eveniment Doi algerieni depistați pe raza localității Falcău după ce au trecut ilegal frontiera din Ucraina în România

Doi algerieni depistați pe raza localității Falcău după ce au trecut ilegal frontiera din Ucraina în România

Doi algerieni depistați pe raza localității Falcău după ce au trecut ilegal frontiera din Ucraina în România.

Poliţişti de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Brodina – I.T.P.F. Sighetu Marmației, în cooperare cu lucrători din cadrul Poliţiei Oraşului Vicovu de Sus – I.P.J.Suceava, au desfăşurat, în cursul zilei de marți, o acțiune pe linia prevenirii și combaterii migrației ilegale.

Astfel, oamenii legii au depistat pe raza localității Falcău, în apropierea frontierei de stat, doi cetățeni străini, care nu își justificau prezența în zonă de frontieră.

Cei doi tineri au fost conduşi la sediul Poliției de Frontieră pentru cercetări, unde, în urma verificărilor s-a stabilit că sunt din Algeria, au vârste de 24 ani, respectiv  26 ani şi au trecut ilegal frontiera din Ucraina în România.

În cauză, se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de trecere frauduloasă a frontierei de stat, iar în continuare urmează a fi luate măsurile legale, conform procedurilor legale în vigoare.

știri ultimă oră

Cele mai citite știri