duminică, ianuarie 16, 2022
-2.3 C
Suceava
AcasăEvenimentDoi soți din Ciocănești au produs un accident rutier și au fugit...

Doi soți din Ciocănești au produs un accident rutier și au fugit de la fața locului

- Advertisement -

Doi soți din Ciocănești au produs un accident rutier și au fugit de la fața locului

Lucrătorii de poliție din cadrul Secţiei 11 Poliție Rurală Pojorâta au fost sesizați, sâmbătă seară, prin SNUAU 112 de către un conducător auto, despre faptul că în timp ce se deplasa pe DN 17 Sadova, în apropiere de Peco OMV, un autoturism a intrat în autoutilitara pe care o conducea, producându-i avarii. Ulterior, șoferul care a provocat accidentul a fugit de la locul faptei.

Polițiștii s-au deplasat la fața locului și au găsit autoutilitara avariată dar și un autoturism marca Mercedes-Benz, ce prezenta de asemenea avarii la partea din față.

La fața locului a fost identificat apelantul, care a declarat faptul că în timp ce se deplasa la volanul autoutilitarei pe DN 17 Sadova, din direcția municipiului Câmpulung Moldovenesc spre comuna Pojorâta, la aproximativ 200 de metri de peco, a observat un autoturism ce a pătruns pe contrasens și a avariat partea din față a autoutilitarei pe care o conducea. Acesta a mai declarat faptul că, imediat după impact din autoturism au coborât două persoane (dintre care una de sex bărbătesc) care au fugit spre pensiunea din apropiere, motiv pentru care a apelat SNUAU 112.

La scurt timp, la fața locului, s-au prezentat două persoane, soț și soție, din comuna Ciocănești. Femeia le-a spus polițiștilor că ea a condus autoturismul respectiv și că soțul ei se afla pe scaunul din dreapta. Referitor la cele întâmplate, cea în cauză a declarat faptul că în timp ce conducea autoturismul marca Mercedes – Benz, pe DN17 Sadova, din direcția comuna Pojorâta – municipiul Câmpulung Moldovenesc, la un moment dat, a pierdut controlul asupra direcției de mers, a derapat, intrând în coliziune frontală cu autoutilitara marca Scania.

Femeia a declarat faptul că, în urma accidentului, nu a suferit niciun fel de leziuni corporale, și că împreună cu soțul său au ieșit din autoturism după care s-au deplasat pe jos spre locuința lor din comuna Sadova. Cei doi soți au declarat că au părăsit locul accidentului întrucât s-au speriat.

Deoarece bărbatul prezenta leziuni minore în zona ochiului stâng, la fața locului a fost solicitată o ambulanță, care i-a acordat bărbatului îngrijiri medicale de specialitate.

Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest rezultatul fiind de 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat iar întrucât existau suspiciuni cu privire la împrejurările în care a avut loc evenimentul și la persoana care a condus autoturismul ce a provocat accidentul, a fost testat cu aparatul etilotest și soțul femeii. Bărbatul le-a declarat polițiștilor că a fost pasager în autoturism în momentul producerii evenimentului rutier. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,99 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Având în vedere rezultatul testului, bărbatului i s-a adus la cunoștință că se impune recoltarea de mostre biologice de sânge în vederea determinării alcoolemiei. Cel în cauză a fost condus la Spitalul Municipal Câmpulung Moldovenesc, unde i-au fost recoltate două mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Procedând la verificarea în baza de date, a reieșit bărbatul are mențiuni la rubrica permisului de conducere deținut, respectiv dreptul de a conduce cu restricții, reținut.

În cauză s-a întocmit dosar penal.

Ultimile Știri

Cele mai citite știri

Tag: