luni, iulie 4, 2022
31.6 C
Suceava
AcasăEvenimentDoi tineri au fost prinși în flagrant de jandarmi în timp ce...

Doi tineri au fost prinși în flagrant de jandarmi în timp ce cărau bunurile furate dintr-un magazin din Rădăuți FOTO

Doi tineri au fost prinși în flagrant de jandarmi în timp ce cărau bunurile furate dintr-un magazin din Rădăuți. Cei doi au furat și o casetă de valori pe care au abandonat-o într-un parc.

Un echipaj din cadrul Detașamentului 5 Jandarmi Rădăuți, în noaptea de sâmbătă spre duminică, aflându-se în cadrul executării serviciului de menținere a ordinii și liniștii publice pe raza municipiului Rădăuți, a observat că pe strada Calea Bucovinei se deplasau două persoane de sex masculin, una dintre acestea având asupra sa un sac voluminos din plastic, de culoare neagră, iar cealaltă o cutie de carton.

Jandarmii au procedat la interceptarea persoanelor în cauză, moment în care cei doi au abandonat bagajele și au fugit spre o zonă întunecată.

La aproximativ 400 m de locul interceptării, forțele de ordine au reușit prinderea și imobilizarea uneia dintre persoane. În continuare, s-a trecut la legitimarea acestuia, stabilind că este un tânăr în vârstă de 19 ani, domiciliat în municipiul Rădăuți.

Fiind întrebat cu privire la proveniența bunurilor, acesta a declarat că împreună cu un prieten, un minor în vârstă de 14 ani, au pătruns prin efracție în interiorul unui magazin mixt de unde au sustras mai multe bunuri de consum, cât și o casetă de valori, pe care le-au abandonat într-un parc din apropiere, ulterior acestea fiind gasite la locul indicat.

Jandarmii au întocmit actele de sesizare privind săvârşirea unor fapte susceptibile de a fi infracţiunile de furt calificat și distrugere. Persoana în cauză și bunurile recuperate au fost predate Poliției Municipiului Rădăuți, în vederea continuării cercetărilor și identificării celuilalt autor.

Urmărește știrile BucovinaMedia.ro și pe Google News

Ultimile Știri

Cele mai citite știri

Tag: