miercuri, ianuarie 19, 2022
2.9 C
Suceava
AcasăEvenimentDornean reținut de polițiști pentru infracțiuni la regimul rutier

Dornean reținut de polițiști pentru infracțiuni la regimul rutier

- Advertisement -

Dornean reținut de polițiști pentru infracțiuni la regimul rutier

În continuarea cercetărilor efectuate de către polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Vatra Dornei privind conducerea unui autoturism pe strada Foresta din municipiul Vatra Dornei, de către un bărbat de 43 ani, fără a poseda permis de conducere, în urma probatoriului administrat și extinderii cercetărilor polițiștii au dispus măsura reţinerii pentru o perioadă de 24 ore față de suspect.

La 26.06.2021, orele 18:15, un echipaj de poliţie din cadrul Poliţiei municipiului Vatra Dornei, în timp ce efectua serviciul de supraveghere şi control trafic pe str. Foresta din mun. Vatra Dornei, a oprit pentru control o autoutilitară care tracta un autoturism.

În momentul opririi, autoutilitara era condusă de către un bărbat de 50 ani, iar autoturismul tractat de către bărbatul de 43 de ani, ambii din localitate.

Cu ocazia interogării bazei cu privire la situația permisului de conducere, s-a constatat că bărbatul de 43 de ani nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie. De asemenea cu ocazia verificării autoturismului tractat, s-a constatat că tăblițele au fost aplicate în fals, ele aparținând unui alt autovehicul.

În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârşirea infracţiunilor de: „conducerea unui autovehicul cu număr fals de înmatriculare, „conducerea unui autovehicul fără permis de conducere”, respectiv „încredințarea unui autovehicul pentru a fi condus unei persoane ce nu posedă permis de conducere”.

Ultimile Știri

Cele mai citite știri

Tag: