Dosar penal pentru contrabandă și autoturism în valoare de 5000 Euro confiscat de polițiștii din Marginea FOTO

AcasăEvenimentDosar penal pentru contrabandă și autoturism în valoare de 5000 Euro confiscat...

Dosar penal pentru contrabandă și autoturism în valoare de 5000 Euro confiscat de polițiștii din Marginea

La data de 17 februarie, în jurul orei 03.40, polițiștii SPR 3 Marginea, au oprit pentru control un autoturism care se deplasa pe DN 2E din comuns Horodnic de Sus.

Conducătorul auto a fost legitimat în persoana unui bărbat de 40 ani, domiciliat în comuna Vicovu de Jos, care a prezentat pentru control documentele personale și cele ale autoturismului condus.

Cu ocazia controlului efectuat asupra autoturismului, în portbagajul acestuia au fost identificate trei genți de voiaj, în acestea fiind depozitate mai multe pachete de țigarete de proveniență extracomunitară, netimbrate.

De asemenea, pe bancheta din spate a autoturismului a fost identificat un ghiozdan, în care se aflau mai multe pachete de țigarete netimbrate.

Autoturismul a fost condus la sediul Secției de Poliție Rurală 3 Marginea, în vederea inventarierii țigaretelor, rezultând că șoferul a deținut și transportat pe raza comunei Horodnic de Sus, cantitatea de 941 pachete de țigarete netimbrate , bunuri ce trebuiau plasate sub un regim vamal. S-a întocmit dosar penal cu privire la săvârșirea infracțiunii de ”contrabandă”.

De asemenea, s-a dispus măsura asiguratorie a sechestrului asupra țigărilor în valoare de 13.170 lei, cât și a autoturismului în valoare de aproximativ 5000 euro.

Cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal pentru stabilirea întregii activități infracționale.

Știri zi de zi, pentru tine!

Abonează-te la știrile zilei pe Google News

Top 7 știri citite