duminică, ianuarie 16, 2022
-2.3 C
Suceava
AcasăEvenimentDosar penal pentru o femeie care vindea articole de îmbrăcăminte și încălțăminte...

Dosar penal pentru o femeie care vindea articole de îmbrăcăminte și încălțăminte contrafăcute, la Câmpulung Moldovenesc

- Advertisement -

Dosar penal pentru o femeie care vindea articole de îmbrăcăminte și încălțăminte contrafăcute, la Câmpulung Moldovenesc.

Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice al IPJ Suceava au fost sesizați cu privire la faptul că pe Calea Transilvaniei, din municipiul Câmpulung Moldovenesc, o persoană de sex feminin care oferă spre vânzare trecătorilor diverse articole de îmbrăcăminte și încălțăminte.

În urma cercetărilor pe strada Calea Transilvaniei, din municipiul Câmpulung Moldovenesc, a fost identificată o femeie de 48 ani, din jud. Tulcea, care oferea spre vânzare trecătorilor diverse articole de îmbrăcăminte și încălțăminte, ce le avea expuse pe o tarabă.

În urma examinării tuturor mărfurilor, s-a constatat că femeia deținea în vederea comercializării un număr de 54 tricouri de diferite culori, mărimi și modele având inscripțiile Adidas, Puma, Nike, două geci de culoare albastre cu inscripția Tommy Hilfiger, 14 perechi de pantaloni scurți de diferite culori, mărimi și modele, cu inscripțiile Adidas și Puma, cinci perechi de blugi de diferite culori, mărimi și modele cu inscripția Diesel, Armani și Hugo Boss și 30 de perechi pantofi sport de diferite culori, mărimi, modele cu inscripțiile Nike, pentru care nu se deținea produse de proveniență.

Existând suspiciunea cu privire la săvârșirea infracțiunii de „punerea în circulaţie a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare”, s-a întocmit dosar penal.

Ultimile Știri

Cele mai citite știri

Tag: