luni, ianuarie 17, 2022
0.9 C
Suceava
AcasăActualDouă accidente rutiere în decurs de câteva ore, în Bosanci VIDEO

Două accidente rutiere în decurs de câteva ore, în Bosanci VIDEO

- Advertisement -

Două accidente rutiere în decurs de câteva ore, în Bosanci

Vineri, în decurs de câteva ore, în localitatea Bosanci au avut loc două accidente rutiere în care au fost implicate patru autovehicule.

„Stimați bosânceni, avem rugămintea să circulați cu atenție, respectând regulile de circulație! În decurs de câteva ore s-au produs în localitate două accidente cu daune totale, din fericire fără pierderi omenești”, a transmis Neculai Miron, primarul comunei Bosanci.

Camerele de supraveghere au surprins cele două evenimente rutiere.

Primul dintre ele a avut loc pe strada Victor Babeș. Două autovehicule care circulau cu viteză s-au izbit violent într-o intersecție din localitatea Bosanci, după ce unul dintre conducătorii auto nu a acordat prioritate de trecere.

În al doilea accident, în timp ce conducea autoturismul pe D.C. 70 A pe strada Alexandru cel Bun din comuna Bosanci, la intersecţia cu Strada Victoriei, un bărbat de 47 de ani din judeţul Braşov a efectuat un viraj la stânga pentru a pătrunde pe această stradă, intrând în coliziune cu autoturismul condus regulamentar din sens opus de un bărbat de 28 de ani din municipiul Rădăuţi.

Din accident a rezultat rănirea bărbatului de 28 de ani, care a fost transportat cu ambulanţa la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Sursă video: Facebook Miron Neculai, Cristian Barba

Ultimile Știri

Cele mai citite știri

Tag: