duminică, mai 9, 2021
Acasă Eveniment Două autoturisme avariate după ce un șofer s-a urcat beat la volan, la Pojorâta

Două autoturisme avariate după ce un șofer s-a urcat beat la volan, la Pojorâta

Două autoturisme avariate după ce un șofer s-a urcat beat la volan, la Pojorâta

Secţia 11 Poliţie Pojorâta a fost sesizată, luni după-amiază, prin S.N.U.A.U 112  de către C.B., despre faptul că pe raza comunei Pojorâta, sat Valea Putnei, o persoană de sex masculin, care se afla la volanul unui autoturism marca Ford, nu a respectat  indicaţiile indicatorului rutier stop şi a pătruns pe sensul de mers dinspre un drum secundar.

C.B. se deplasa dinspre municipiul Vatra  Dornei, spre municipiul Câmpulung Moldovenesc, pe DN 17 Pojorâta, iar de pe un drum secundar a pătruns pe sensul acestuia de mers, din partea dreaptă, autoturismul marca Ford,  condus de N.G. În urma acestei manevre autoturismul marca Ford a intrat în coliziune cu autoturismul marca Mercedes Benz care tracta o remorca, în urma căruia au rezultat pagube materiale la ambele autoturisme implicate.

În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o alcoolemie de 0,82 mg/l alcool pur în aerul expirat pentru N.G și respectiv 0,00mg/l alcool pur în aerul expirat pentru C.B.. Șoferul beat a fost condus la Spitalul Municipal Câmpulung Moldovenesc, în vederea prelevării de probe biologice de sânge.

Oamenii legii au întocmit în cauză dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de “conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau al altor substanţe”.

știri ultimă oră

Cele mai citite știri