miercuri, august 10, 2022
14.9 C
Suceava
AcasăEvenimentDouă autoturisme cu țigări de contrabandă depistate de polițiști în zona pieței...

Două autoturisme cu țigări de contrabandă depistate de polițiști în zona pieței agroalimentare din Fălticeni

Două autoturisme cu țigări de contrabandă depistate de polițiști în zona pieței agroalimentare din Fălticeni

Lucrătorii Biroului de Combatere a Fraudelor Vamale din cadrul S.I.C.E. au desfăşurat, în cursul zilei de de joi, o acţiune pe linia combaterii traficului ilicit cu ţigarete de provenienţă extracomunitară pe raza municipiului Fălticeni, zona pieței agroalimentare.

În urma activităților investigative și a măsurilor procedurale dispuse au fost identificate două autoturisme parcate în zona pieței în interiorul cărora se aflau depozitate țigarete de proveniență extracomunitară. Astfel, în urma percheziției efectuate asupra autoturismului marca BMW, în interiorul acestuia au fost identificate 24.500 bucăți țigarete, diferite mărci, iar în urma percheziției efectuate asupra autoturismului marca VW Golf, , au fost identificate 2100 bucăți țigarete.

În cauză s-a procedat la ridicarea și indisponibilizarea autoturismelor respective, precum și a cantităților de țigarete.

De asemenea, în cadrul activităților desfășurate au fost obținute date cu privire la depozitarea unor cantități de țigarete și într-un imobil situat în zona verificată.

În urma punerii în aplicare a mandatului de percheziție domiciliară, într-o locuință din municipiul Fălticeni, a fost descoperită și ridicată cantitatea de 1220 bucăți țigarete, diferite mărci.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă.

Urmărește știrile BucovinaMedia.ro și pe Google News

Ultimile Știri

Cele mai citite știri

Tag: