Două autoturisme cu 31.500 de pachete cu țigări de contrabandă, descoperite la Brodina

AcasăEvenimentDouă autoturisme cu 31.500 de pachete cu țigări de contrabandă, descoperite la...

Polițiștii de frontieră au descoperit pe raza localității Brodina două autoturisme pline cu țigări de contranbandă.

Polițiștii de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Suceava au desfășurat o acțiune pentru combaterea contrabandei cu produse accizabile din tutun.

În jurul orei 04.00, oamenii legii au descoperit, pe raza localității Brodina, la aproximativ 5 kilometri de linia de frontieră spre interior, un autoturism marca Audi A6, fără plăcuțe de înmatriculare, abandonat.

În mașină puteau fi observate colete voluminoase, specifice baxurilor cu țigări de contrabandă.

Polițiștii de frontieră au descoperit în garajul unei case aflate în construcție, o altă mașină – marca Mitsubishi – cu numere de înmatriculare de Marea Britanie, plină cu colete cu țigări.

Cele două mașini au fost transportate la sediul S.T.P.F. Suceava, unde, în urma inventarierii, a rezultat cantitatea totală de 31.486 pachete cu țigări, de diferite mărci și proveniență. 10.400 pachete în autoturismul Audi A6 și 20.996 pachete cu țigări în Mitsubishi. Țigările, în valoare totală de 368.386 lei, și mașinile, ambele în valoare de 10.000 de lei, au fost indisponibilizate până la finalizarea cercetărilor.

În cauză se fac cercetări sub aspectul săvârşirii infracțiunii de contrabandă şi identificare a tuturor persoanelor implicate, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie luate măsurile legale ce se impun.

Știri zi de zi, pentru tine!

Abonează-te la știrile zilei pe Google News

Top 7 știri citite