Două femei și-au pierdut viața și doi copii au fost răniți după ce mașina în care se aflau a fost lovită de tren, la Prelipca FOTO VIDEO

Două femei și-au pierdut viața și doi copii au fost răniți după ce mașina în care se aflau a fost lovită de tren, la Prelipca.

Accidentul a avut loc luni, în jurul prânzului, pe raza localității Prelipca.

La fața locului au intervenit pompierii militari, cu o autospecială pentru descarcerare, o autospecială cu apă și spumă și două ambulanțe SMURD, cu sprijinul a două echipaje SAJ.

În urma impactului au rezultat patru victime ( doi adulți și doi copii), toate din autoturism.

Persoanele adulte (două femei) au rămas încarcerate.

Cele două femei (de aproximativ 30 și respectiv 60 de ani) au fost extrase dintre fiarele contorsionate. Din nefericire, acestea prezentau leziuni incompatibile cu viața și a fost declarat decesul acestora.

Cei doi minori, un băiețel și o fetiță, de 2 și respectiv 4 ani, au fost transportați Unitatea de Primiri Urgente din cadrul Spitalului Județean Suceava. Unul dintre minori era în stare de inconștiență.

Accidentul a avut loc luni, în jurul orei 13.00, la intersecția DC 64 Salcea – Prelipca cu trecerea la nivel cu calea ferată.

În urma accidentului dintre trenul nr. 1655 București – Suceava cu un autoturism care nu a acordat prioritate de trecere la trecerea căii ferate prevăzută cu semnale acustice și luminoase a rezultat decesul a doua femei din autoturism și vătămarea corporală gravă a unei minore de 4 ani (tot pasageră în autoturism).

De asemenea, un alt minor de 2 ani din autoturism a suferit leziuni ușoare.

Din primele verificări s-a stabilit că una dintre femeile decedate din autoturism care a condus vehiculul nu a respectat semnalele acustice și luminoase de la trecerea la nivel cu calea ferată, fiind surprinsă și lovită de trenul Regio București – Suceava.

Cercetările sunt preluate de către Serviciul Rutier, fiind întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.

Citește și:

top citite:

Ultimile știri