Două instalaţii neautorizate de debitat lemn, descoperite de poliţişti în urma unor percheziţii la Brodina de Jos

Două instalaţii neautorizate de debitat lemn, descoperite de poliţişti în urma unor percheziţii la Brodina de Jos

Lucrătorii din cadrul I.P.J. Suceava – Serviciul de Ordine Publică-Biroul Protecția Fondului Forestier si Piscicol, împreună cu lucrătorii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, cu suportul luptătorilor Serviciului de Acțiuni Speciale Suceava și a jandarmilor din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Suceava, și cu sprijinul inginerilor silvici din cadrul Gărzii Forestiere Suceava, au pus în executare, marți dimineață, un număr de patru mandate de percheziție domiciliară pe raza localității Brodina de Jos, la patru persoane suspectate de comiterea de infracțiuni la regimul silvic.

În urma perchezițiilor au fost identificate două instalații de debitare a materialului lemnos neautorizate, au fost ridicate șase motofierăstraie, a fost indisponibilizată cantitatea totală de 40 mc material lemnos în valoare totală de peste 29.000 lei. Totodată, au fost ridicate șase telefoane mobile și zece trofee de cerb.

În cauză, sunt continuate cercetările privind săvârșirea infracțiunilor de „tăiere ilegală de arbori” și „furt de arbori”, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuți.

Autor :

Publicat :

Abonează-te la știrile zilei pe Google News

Știri citite:

Știri ultimă ora :