spot_img

Două persoane au fost rănite după ce remorca unui TIR a pătruns pe contrasens într-o curbă și a lovit un autoturism FOTO

AcasăEvenimentDouă persoane au fost rănite după ce remorca unui TIR a pătruns...

Două persoane au fost rănite după ce remorca unui TIR a pătruns pe contrasens într-o curbă și a lovit un autoturism

La data de 17 aprilie, în jurul orei 11.20, un bărbat de 53 ani, din localitatea Târgu Frumos, județul Iași, în timp ce conducea autoutilitara ce tracta o semiremorcă pe DN 17, în localitatea Păltinoasa, din cauză că nu a adaptat viteza de deplasare într-o curbă la dreapta, suprafața carosabilă fiind umedă, semiremorca a derapat și a pătruns pe sensul opus de mers intrând în coliziune cu autoturismul, condus de un bărbat 48 ani, din localitatea Vama, după impact autoturismul părăsind partea carosabilă.

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a șoferului de 48 ani, precum și a unui pasager din autoturismul condus de către acesta.

Conducătorul auto de 53 de ani a fost testat cu aparatul etilometru, rezultatul fiind de 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiindu-i recoltate mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Celălalt conducător auto, rănit în acccident, nu a putut fi testat cu aparatul etilometru, fiindu-i recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei de către lucrătorii Biroului Rutier Suceava.

Oameii legii au întocmit în cauză dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de „vătămare corporală din culpă”.

Știri zi de zi, pentru tine!

Abonează-te la știrile zilei pe Google News

Top 7 știri citite

spot_img