Două persoane rănite și trei autoturisme avariate în urma unui accident provocat de un tânăr de 20 de ani FOTO

AcasăEvenimentDouă persoane rănite și trei autoturisme avariate în urma unui accident provocat...

Două persoane rănite și trei autoturisme avariate în urma unui accident provocat de un tânăr de 20 de ani.

Evenimentul rutier a avut loc pe raza localității Sfântu Ilie, în zona magazinului „Profi”, duminică, în jurul prânzului.

Un tânăr de 20 de ani din județul Neamț a condus autoturismul marca Seat pe DJ209C, din direcția comuna Moara spre municipiul Suceava, iar în zona magazinului ”Profi” nu a păstrat distanța față de autoturismul marca Ford, condus de către o femeie de 36 de ani din comuna Șcheia, care circula în fața sa, a acroșat partea stânga spate a autoturismului respectiv, după care a virat stânga de volan. Tânărul a a pătruns cu mașina pe sensul opus de deplasare, moment în care a intrat în coliziune cu autoturismul marca Citroen condus de către un bărbat de 54 de ani din municipiul Suceava.

În urma impactului dintre cele trei autoturisme a rezultat vătămarea corporală a tânărului de 20 de ani, care a fost transportat la Spitalul Județean Suceava pentru acordarea îngrijirilor medicale. De asemenea a rezultat vătămarea corporală ușoară a unei femei de 59 de ani, din comuna Moara, pasageră în autoturismul Citroen.

Cei trei conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat în toate cazurile, conducătorilor auto fiindu-le prelevate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „vătămare corporală din culpă”.

Știri zi de zi, pentru tine!

Abonează-te la știrile zilei pe Google News

Top 7 știri citite