miercuri, august 10, 2022
14.9 C
Suceava
AcasăEvenimentDrug test pozitiv în cazul unui șofer din Șaru Dornei

Drug test pozitiv în cazul unui șofer din Șaru Dornei

Drug test pozitiv în cazul unui șofer din Șaru Dornei

Joi seară, în jurul orei 20.20, un echipaj de poliție din cadrul Poliţiei municipiului Vatra Dornei – Compartimentul Rutier, în timp ce se afla în serviciul de patrulare şi control al traficului rutier pe strada Unirii, din municipiul Vatra Dornei, în cadrul unei acţiuni proprii pentru combaterea conducerii vehiculelor sub influenţa substanțelor psihoactive, a oprit pentru control autoturismul condus de către un bărbat din comuna Șaru Dornei.

Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Întrucât existau suspiciuni cu privire la comportamentul acestuia, s-a procedat la testarea cu aparatul Drug test, rezultatul testului generând recomandare pentru analize de laborator, fapt pentru care a fost condus la Spitalul Municipal Vatra Dornei unde i s-au recoltat probe biologice de sânge și de urină.

În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală, potrivit art. 336 alin. 2, din Cod Penal iar cercetările sunt efectuate de către lucrătorii Compartimentului Rutier Vatra Dornei.

Urmărește știrile BucovinaMedia.ro și pe Google News

Ultimile Știri

Cele mai citite știri

Tag: