duminică, iunie 13, 2021
Acasă Eveniment Dumbrăveni. Un șofer a urcat atât de beat la volan încât nu a putut sufla în etilotest

Dumbrăveni. Un șofer a urcat atât de beat la volan încât nu a putut sufla în etilotest

Dumbrăveni. Un șofer a urcat atât de beat la volan încât nu a putut sufla în etilotest.

Poliția orașului Salcea a fost sesizată, miercuri seară, prin SNUAU 112 de către un bărbat de 35 ani, din județul Hunedoara, cu privire la faptul că, se deplasează pe raza comunei Dumbrăveni, spre județul Botoșani, iar în fața sa, un autoturism Chevrolet, circulă sinuos și conducătorul auto este posibil să fie sub influența băuturilor alcoolice.

La ieșirea din comuna Dumbrăveni spre județul Botoșani, au fost oprite cele două autoturisme, cel al apelantului și autoturismul Chevrolet care circula în fața sa.

La volanul autoturismului care circula sinuos se afla un bărbat de 58 de ani, din județul Botoșani. Întrucât conducătorul auto emana halenă alcoolică a fost condus la sediul Poliției Orașului Salcea pentru a fi testat cu aparatul etilotest. Deși a suflat de circa șase ori în aparatul etilotest, din cauza stării de ebrietate în care se afla și pentru că nu a respectat indicațiile polițistului, nu s-a putut stabili concentrația de alcool pur în aerul expirat.

În aceste condiții bărbatul a fost condus la Spitalul Județean Suceava unde i-au fost prelevate două probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Oamenii legii au întocmit în cauză dosar penal privind infracțiunea de “conducere sub influența alcoolului”.

știri ultimă oră

Cele mai citite știri