spot_img

Elevi din Marginea și Pătrăuți în vizită la Poliția de Frontieră Suceava FOTO

AcasăEvenimentElevi din Marginea și Pătrăuți în vizită la Poliția de Frontieră Suceava...

Elevi din Marginea și Pătrăuți în vizită la Poliția de Frontieră Suceava

La primele ore ale zilei de miercuri, 24 aprilie, 30 de elevi din cadrul Școlii Gimnaziale Nr.3 Marginea au venit în vizită la sediul Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Suceava.

Aici au avut posibilitatea să vadă autospecialele și tehnica de supraveghere din dotarea PFR și le-au fost prezentate activitățile zilnice întreprinse de polițiștii de frontieră.


Și pentru că, solicitările au venit și din partea cadrelor didactice de la Școala Gimnazială ,,Constantin Morariu” din Pătrăuți, imediat după ora prânzului, polițiștii de frontieră s-au echipat corespunzător pentru a aduce informațiile necesare și elevilor de aici.


„Mare le-a fost bucuria, în momentul în care colegul nostru agent principal Chirilă Relu le-a prezentat autospeciala Duster din dotarea STPF Suceava. Fiecare elev a avut posibilitatea să fie preț de câteva momente polițist de frontieră în autospeciala instituției noastre.Vă mulțumim pentru curiozitatea de a cunoaște ce presupune profesia de polițist de frontieră!”, a transmis Alina Petraru, purtătorul de cuvânt al Poliției de Frontieră Suceava.

Știri zi de zi, pentru tine!

Abonează-te la știrile zilei pe Google News

Top 7 știri citite

spot_img