Explozie în urma unor acumulări de gaze de la o butelie, într-o bucătărie de vară din satul Baineț FOTO

Stire din :

Explozie în urma unor acumulări de gaze de la o butelie, într-o bucătărie de vară din sat Baineț, comuna Mușenița, miercuri dimineață.

Au rezultat două victime, conștiente și cooperante.

Este vorba despre o femeie în vârstă de 89 de ani și un bărbat în vârstă de 49 de ani care au fost evaluați din punct de vedere medical de către echipajele SMURD și SAJ. Ambele victime au fost transportate la spital.

La fața locului au intervenit pompierii militari ai Gărzii de Intervenție Siret cu o autospecială de stingere și o ambulanță SMURD B2, cu sprijinul unui echipaj SAJ.

În urma exploziei, construcția (bucătoria de vară) a fost afectată aproape în totalitate.

La Unitatea de Primire a Urgențelor de la Spitalul Județean Suceava au ajuns doi pacienți stabili hemodinamic și respirator: un bărbat de 49 de ani cu traumatism cranio cerebral minor și arsură prin flacără pe aproximativ 10 % suprafața corporală grad I si II, care a fost transferat la Sectia de Chirurgie Plastică și Arsuri de la Spitalul ” Sf. Spiridon ” din Iași și o pacientă de 89 de ani cu traumatism cranio cerebral minor și arsuri pe aprox 3% suprafața corporală, grad I, care nu a necesitat spitalizare.

Autor :

Publicat :

Abonează-te la știrile zilei pe Google News

Știri citite:

Știri ultimă ora :