duminică, mai 9, 2021
Acasă Eveniment Fără permis, un tânăr din Preutești a provocat un accident rutier și a fugit de la fața locului

Fără permis, un tânăr din Preutești a provocat un accident rutier și a fugit de la fața locului

Fără permis, un tânăr din Preutești a provocat un accident rutier și a fugit de la fața locului.

Poliția municipiului Suceava a fost sesizată vineri după-amiază, prin SNUAU 112, despre faptul că, pe Calea Unirii din municipiul Suceava a avut loc un accident rutier soldat cu pagube materiale, iar conducătorul unuia dintre autoturismele implicate a abandonat autoturismul și a fugit de la fața locului.

La fața locului polițiștii l-au identificat pe un bărbat de 45 ani, din municipiul Suceava, în calitate de apelant și un autoturism ce era staționat pe banda I de circulație cu motorul pornit, fără nicio persoană în interior.

Apelantul a fost condus la sediul Poliției municipiul Suceava în vederea completării unei declarații tip de accident rutier soldat cu pagube materiale, iar în scurt timp, la sediul poliției s-a prezentat și un tânăr de 25 ani, din comuna Preutești, care a declarat faptul că el a condus autoturismul abandonat pe Calea Unirii din municipiul Suceava și că nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Acesta a fost identificat de către apelant ca fiind conducătorul autoturismului care a fost implicat în evenimentul rutier sesizat. Fiind interogate bazele de date s-a constatat faptul că bărbatul de 25 de ani nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, iar autoturismul nu are polița RCA valabilă, iar înmatricularea autoturismului este suspendată de drept, având I.T.P. expirată din data de 15 martie 2021.

S-a procedat la sancționarea contravențională a șoferului de 25 de ani pentru următoarele abateri: RCA expirat, I.T.P. expirat și lipsă documente, iar ca măsură tehnico-administrativă s-a reținut certificatul de înmatriculare al autoturismului, precum și plăcuțele cu numere de înmatriculare.

Oamenii legii au întocmit în cauză dosar penal privind infracţiunea de „conducere fără permis”.

știri ultimă oră

Cele mai citite știri