Femeie accidentată de o mașină pe trecerea de pietoni, în municipiul Suceava

Femeie accidentată de o mașină pe trecerea de pietoni, în municipiul Suceava.

Evenimentul rutier a avut loc pe strada Universității din municipiul Suceava, joi după-amiază.

Un bărbat de 48 ani, din municipiul Suceava, a condus autoturismul marca Ford Focus, iar după efectuarea virajului la dreapta, către direcția parcării hipermarket-ului Kaufland, pe aleea de lângă Centrul Comercial Zimbrul, a surprins-o și accidentat-o pe o femeie de 45 ani, din municipiul Suceava, care avea calitatea de pieton și care era angajată în traversarea părții carosabile pe un sector care nu era prevăzut cu trecere pentru pietoni.

În urma accidentului victima a suferit leziuni traumatice ușoare fiind transportată la U.P.U. – Spitalul Județean de Urgență „Sf. Ioan cel Nou” Suceava de către conducătorul auto, iar în urma evaluării medicale a fost diagnosticată cu contuzie regiune lombară.

Atât conducătorul auto cât și pietonul au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, ulterior bărbatului fiindu-i prelevate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Oamenii legii au întocmit în cauză dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de „vătămare corporală din culpă”.

Știri zi de zi, pentru tine!

Autor :

Publicat :

Abonează-te la știrile zilei pe Google News

Top 7 știri citite

Știri ultimă oră