Femeie bătută cu bestialitate de concubin, la Vatra Dornei VIDEO

Femeie bătută cu bestialitate de concubin, la Vatra Dornei

Poliția municipiului Vatra Dornei a fost sesizată, în noaptea de miercuri spre joi, prin SNUAU 112 de către o femeie de 38 de ani despre faptul că a fost agresată de către concubinul ei, un bărbat de 41 de ani.

Oamenii legii au stabilit că cei doi locuiesc în străinătate și în urmă cu două zile au venit la domiciliul tatălui bărbatului din municipiul Vatra Dornei.

Miercuri noapte, în jurul orei 22.30, bărbatul de 41 de ani a consumat băuturi alcoolice după care a avut o discuție în contradictoriu cu concubina sa, iar la un moment dat discuția dintre cei doi a degenerat, individul lovind-o pe femeie cu pumnii și picioarele.

În urma agresiunii, victima a fost transportată la Spitalul Municipal Vatra-Dornei în vederea acordării de îngrijirii medicale.

Polițiștii s-au sesizat în acest caz și au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „violență în familie”.

În continuarea cercetărilor, lucrătorii Poliției municipiului Vatra Dornei au intrat în posesia imaginilor postate pe Facebook de către victimă, în care sunt surprinse scenele violente.

„Având în vedere modul de comitere a infracțiunii și violența cu care agresorul s-a manifestat asupra victimei, a fost consultat de urgență procurorul de caz”, a declarat Ionuț Epureanu, purtător de cuvânt IPJ Suceava.

Pe parcursul cercetărilor, s-a stabilit că autorul a părăsit municipiul Vatra Dornei în cursul dimineții zilei de 11 august, deplasându-se în direcția Bistrița Năsăud.

În data de 11 august, Poliția municipiului Vatra Dornei a dispus examinarea medico-legală a victimei, care a fost prezentată la sediul S.M.L. Suceava, unde a fost consultată.

„De precizat este faptul că, imediat după producerea agresiunii femeia a declarat că nu dorește emiterea unui ordin de protecție provizoriu față de agresor”, a precizat Ionuț Epureanu.

În data de 12 august, victima și-a retras în scris plângerea formulată la data de 11 august împotriva concubinului său, precizând că nu are nici un fel de pretenții de natură penală sau civilă în cauză, că s-a împăcat cu acesta și dorește să trăiască împreună cu el.

Mai mult, aceasta a precizat că în perioada următoare va rămâne la domiciliul concubinului său din municipiul Vatra Dornei, cu acordul acestuia.

Autor :

Publicat :

Abonează-te la știrile zilei pe Google News

Top știri citite:

Știri ultimă oră: