AcasăLocaleVatra DorneiFemeie bătută cu bestialitate de concubin, la Vatra Dornei VIDEO

Femeie bătută cu bestialitate de concubin, la Vatra Dornei VIDEO

Femeie bătută cu bestialitate de concubin, la Vatra Dornei

Poliția municipiului Vatra Dornei a fost sesizată, în noaptea de miercuri spre joi, prin SNUAU 112 de către o femeie de 38 de ani despre faptul că a fost agresată de către concubinul ei, un bărbat de 41 de ani.

Oamenii legii au stabilit că cei doi locuiesc în străinătate și în urmă cu două zile au venit la domiciliul tatălui bărbatului din municipiul Vatra Dornei.

Miercuri noapte, în jurul orei 22.30, bărbatul de 41 de ani a consumat băuturi alcoolice după care a avut o discuție în contradictoriu cu concubina sa, iar la un moment dat discuția dintre cei doi a degenerat, individul lovind-o pe femeie cu pumnii și picioarele.

În urma agresiunii, victima a fost transportată la Spitalul Municipal Vatra-Dornei în vederea acordării de îngrijirii medicale.

Polițiștii s-au sesizat în acest caz și au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „violență în familie”.

În continuarea cercetărilor, lucrătorii Poliției municipiului Vatra Dornei au intrat în posesia imaginilor postate pe Facebook de către victimă, în care sunt surprinse scenele violente.

„Având în vedere modul de comitere a infracțiunii și violența cu care agresorul s-a manifestat asupra victimei, a fost consultat de urgență procurorul de caz”, a declarat Ionuț Epureanu, purtător de cuvânt IPJ Suceava.

Pe parcursul cercetărilor, s-a stabilit că autorul a părăsit municipiul Vatra Dornei în cursul dimineții zilei de 11 august, deplasându-se în direcția Bistrița Năsăud.

În data de 11 august, Poliția municipiului Vatra Dornei a dispus examinarea medico-legală a victimei, care a fost prezentată la sediul S.M.L. Suceava, unde a fost consultată.

„De precizat este faptul că, imediat după producerea agresiunii femeia a declarat că nu dorește emiterea unui ordin de protecție provizoriu față de agresor”, a precizat Ionuț Epureanu.

În data de 12 august, victima și-a retras în scris plângerea formulată la data de 11 august împotriva concubinului său, precizând că nu are nici un fel de pretenții de natură penală sau civilă în cauză, că s-a împăcat cu acesta și dorește să trăiască împreună cu el.

Mai mult, aceasta a precizat că în perioada următoare va rămâne la domiciliul concubinului său din municipiul Vatra Dornei, cu acordul acestuia.

Autor :

Publicat :

Abonează-te la știrile zilei pe Google News

Din aceeasi categorie :

Bărbat luat la bătaie într-o spălătorie auto din Rădăuți

Sâmbătă după-amiază, lucrătorii din cadrul Poliției Municipiului Rădăuți au fost sesizați prin SNUAU 112 de către un bărbat de 49 ani, din orașul Milișăuți,...

Programul evenimentelor organizate de Ziua Bucovinei

Săptămâna viitoare debutează cu marcarea Zilei Bucovinei, când organizăm mai multe evenimente, unele fiind în parteneriat cu Primăria municipiului Suceava, a anunțat președintele Consiliului...

Peste 160 de percheziţii DNA în București, Suceava și alte șase județe, într-un dosar de corupție și infracțiuni la regimul vamal

În cursul zilei de 23 noiembrie, ca urmare a obținerii autorizărilor legale de la instanța competentă, se efectuează percheziții în 162 de locații (o...

Autobuze din oră în oră din Gara Burdujeni spre Aeroportul Suceava, din 15 decembrie

Anunțul a fost făcut de viceprimarul Lucian Harșovschi, miercuri, în ședința de Consiliu Local. "Mai mult, vom avea și autobuz de noapte care va...

Gheorghe Flutur: „Am obținut o serioasă victorie pentru pensionari, majorarea punctului de pensie cu 12,5 % pentru toate pensiile”

Gheorghe Flutur, prim-vicepreședintele PNL, a anunțat că în urma ședinței de luni seară a coaliției de guvernare au fost stabilite măsuri importante pentru creșterea...
Ultimile stiri :