Femeie de 45 de ani găsită spânzurată la marginea unei păduri

Femeie de 45 de ani, din comuna Baia, găsită spânzurată la marginea unei păduri.

Potrivit polițiștilor, aceasta a plecat voluntar de la domiciliu în cursul zilei de vineri. Sâmbătă, în jurul orei 13.00, pentru că femeia nu s-a întors la domiciliu, s-au constituit echipe de căutare formate din patru lucrători de poliție din cadrul S.P.R.7 Mălini, patru jandarmi din cadrul Detașamentului Suceava, lucrători din cadrul Primăriei Baia și localnici din satul Bogata, comuna Baia.

S-a procedat la răscolirea împrejurimilor din jurul locuinței persoanei dispărute, iar în jurul orelor 15.00, un lucrător din cadrul Primăriei Baia a identificat cadavrul acesteia în marginea lizierei de pădure, la aproximativ 400 m de locuința ei, fiind spânzurată de un copac.

La fața locului s-a deplasat un criminalist din cadrul Poliției Municipiului Fălticeni care a efectuat cercetarea locului faptei, stabilind că nu sunt suspiciuni cu privire la cauza decesului.

Din discuțiile purtate cu membrii familiei acesteia a rezultat faptul că femeia era consumatoare de băuturi alcoolice și a avut în trecut mai multe tentative de suicid.

Trupul neînsuflețit a fost transportat la morgă în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cauzei decesului.

Știri zi de zi, pentru tine!

Autor :

Publicat :

Abonează-te la știrile zilei pe Google News

Top 7 știri citite

Știri ultimă oră