O femeie a ajuns la spital după ce a fost lovită de o mașină

AcasăEvenimentO femeie a ajuns la spital după ce a fost lovită de...

O femeie de 35 de ani, din comuna Brodina, a ajuns la spital după ce a fost lovită de o mașină.

Accidentul rutier a avut loc vineri, în jurul orei 17.00, pe raza comunei Vicovu de Jos.

Un șofer, din municipiul Fălticeni, conducea autoturismul pe DN2H, având direcția de deplasare dinspre orașul Vicovu de Sus spre municipiul Rădăuți, ajungând pe raza comunei Vicovu de Jos, a surprins și accidentat o femeie de 35 de ani, din comuna Brodina, care s-a angajat în traversarea drumului, prin loc nepermis, fără a purta îmbrăcăminte cu elemente reflectorizante și prin spatele unui autoturism care se pusese în mișcare.

În urma evenimentului rutier a rezultat vătămarea corporală a femeii, care a fost transportată cu ambulanța la Spitalul Municipal Rădăuți pentru îngrijiri medicale. Ulterior, victima a fost transferată la Spitalul Județean Suceava.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilometru, rezultatul fiind negativ, după care, acesta a fost condus la Spitalul Municipal Rădăuți, unde i-au fost recoltate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Victima nu a putut fi testată alcoolscop, dar i-au fost recoltate probe biologice de sânge pentru stabilirea alcoolemiei.

Oamenii legii au întocmit în cauză dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Știri zi de zi, pentru tine!

Abonează-te la știrile zilei pe Google News

Top 7 știri citite