miercuri, august 10, 2022
14.9 C
Suceava
AcasăEvenimentFemeie la un pas să fie călcată de tren, la Dolhasca VIDEO

Femeie la un pas să fie călcată de tren, la Dolhasca VIDEO

Femeie la un pas să fie călcată de tren, la Dolhasca

Imaginele au fost surprinse în cursul zilei de miercuri, 12 ianuarie, în Gara Dolhasca. O femeie coboară dintr-un tren de călători și traversează liniile de cale ferată fără să se asigure. Aceasta a fost la un pas să fie lovită de un tren de marfă. Mecanicul trenului a acționat în mod repetat semnalele acustice pentru a o atenționa pe bătrână. Cea din urmă reușește să treacă la câțiva centimetri prin fața trenului care circula cu viteză.

„Miercuri, în așteptarea unui tren pentru a fi filmat, dinspre Suceava spre Pașcani se îndreaptă un tren al CFR Infrastructură după ce alt tren de călători părăsea gara Dolhasca. O persoană care coborâse din trenul de călători, bine înfofolită, se deplasa agale de pe peronul liniei 2 către peronul liniei 3. Cu o asigurare superficială, amplificată de plecarea trenului din gară, vede că nu vine nici un tren și continuă să traverseze liniile 2 și 3.

Mecanicul de locomotivă de pe DA-168 a CFR Infrastructură, având obstrucționată vederea către peroanele gării Dolhasca, dă semnale încontinuu văzând persoana care s-a angajat la traversarea liniilor ferate. În timp ce mecanicul de locomotivă acționa insistent fluierul locomotivei, în ultimele zeci de milisecunde, persoana accelerează pasul și-așa molcom ajungând pe peronul liniei 3, întreagă, făcându-și cruce și probabil, speriată. Cu alea interne înghețate la interior, m-am dus la doamna și i-am recomandat ca data viitoare, când mai traversează calea ferată, să se asigure! A doua oară, nu cred că mai are șansa aceasta. Mi-a răspuns că a avut zile. Mi-a răspuns că cineva de Sus a văzut. Vă zic vouă: ASIGURAȚI-VĂ LA TRAVERSAREA CĂII FERATE! Fie că sunteți cu automobilul, fie că sunteți per pedes…”, este textul care însoțește imaginile postate pe YouTube.

Urmărește știrile BucovinaMedia.ro și pe Google News

Ultimile Știri

Cele mai citite știri

Tag: