miercuri, ianuarie 19, 2022
2.3 C
Suceava
AcasăEvenimentFemeie la un pas să fie călcată de tren, la Dolhasca VIDEO

Femeie la un pas să fie călcată de tren, la Dolhasca VIDEO

- Advertisement -

Femeie la un pas să fie călcată de tren, la Dolhasca

Imaginele au fost surprinse în cursul zilei de miercuri, 12 ianuarie, în Gara Dolhasca. O femeie coboară dintr-un tren de călători și traversează liniile de cale ferată fără să se asigure. Aceasta a fost la un pas să fie lovită de un tren de marfă. Mecanicul trenului a acționat în mod repetat semnalele acustice pentru a o atenționa pe bătrână. Cea din urmă reușește să treacă la câțiva centimetri prin fața trenului care circula cu viteză.

„Miercuri, în așteptarea unui tren pentru a fi filmat, dinspre Suceava spre Pașcani se îndreaptă un tren al CFR Infrastructură după ce alt tren de călători părăsea gara Dolhasca. O persoană care coborâse din trenul de călători, bine înfofolită, se deplasa agale de pe peronul liniei 2 către peronul liniei 3. Cu o asigurare superficială, amplificată de plecarea trenului din gară, vede că nu vine nici un tren și continuă să traverseze liniile 2 și 3.

Mecanicul de locomotivă de pe DA-168 a CFR Infrastructură, având obstrucționată vederea către peroanele gării Dolhasca, dă semnale încontinuu văzând persoana care s-a angajat la traversarea liniilor ferate. În timp ce mecanicul de locomotivă acționa insistent fluierul locomotivei, în ultimele zeci de milisecunde, persoana accelerează pasul și-așa molcom ajungând pe peronul liniei 3, întreagă, făcându-și cruce și probabil, speriată. Cu alea interne înghețate la interior, m-am dus la doamna și i-am recomandat ca data viitoare, când mai traversează calea ferată, să se asigure! A doua oară, nu cred că mai are șansa aceasta. Mi-a răspuns că a avut zile. Mi-a răspuns că cineva de Sus a văzut. Vă zic vouă: ASIGURAȚI-VĂ LA TRAVERSAREA CĂII FERATE! Fie că sunteți cu automobilul, fie că sunteți per pedes…”, este textul care însoțește imaginile postate pe YouTube.

Ultimile Știri

Cele mai citite știri

Tag: