Fetița în vârstă de patru ani rănită în accidentul de la Frătăuții Vechi a murit în spital la Iași VIDEO

AcasăEvenimentFetița în vârstă de patru ani rănită în accidentul de la Frătăuții...

Fetița în vârstă de patru ani rănită în accidentul de la Frătăuții Vechi a murit în spital la Iași

Accidentul rutier a avut loc marți seară, în jurul orei 21.45, pe raza localității Frătăuții Vechi.

Autoturismul condus de un bărbat de 39 de ani din municipiul Rădăuți, în timp ce rula pe DJ 178C, a părăsit partea carosabilă și s-a răsturnat de mai multe ori într-un șanț.

În urma impactului a rezultat decesul unui bărbat de 31 de ani din municipiul Rădăuți, pasager în autoturism, dar și ranirea gravă a unei minore in vârstă de 4 ani, fiica șoferului. Ulterior, micuța a murit la Spitalul Clinic de Pediatrie „Sfânta Maria” din Iași.

În urma cercetărilor efectuate de polițiști au fost obținute indicii temeinice cu privire la o șicanare anterioară în trafic cu un alt vehicul condus de un tânăr de 22 de ani din comuna Frătăuții Noi.

În urma activităților de cercetare penală, polițiștii au dispus măsura reținerii șoferului de 22 de ani pentru 24 de ore acesta fiind încarcerat în arestul IPJ Suceava. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Fetița de patru ani a fost transportată în stare gravă la Spitalul Județean Suceava. Aceasta a fost internată pe Secția de Chirurgie Infantilă ATI. În cursul zilei de miercuri, micuța a fost transferată cu elicopterul SMURD în Spitalul Clinic de Pediatrie „Sfânta Maria” din Iași. Din nefericire, aceasta a murit în unitatea medicală din Iași, din cauza leziunilor cranio-cerebrale grave suferite.

Cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal intocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuți.

Potrivit martorilor, în momentul producerii accidentului, soferul de 39 de ani, patron al unui depozit de materiale de construcții din Rădăuți, mergea spre casă, după ce își luase fiica din casa iubitului soției sale, tânărul de 22 de ani din Frătăuții Noi.

Ulterior a urmat o umărire în trafic pe aproximativ zece kilometri. O parte din urmărirea în trafic a fost surprinsă de camerele video din localitate. Pe imagini se vede că autoturismul bărbatul de 39 de ani este urmărit la distanță foarte mică de două autoturisme.

Știri zi de zi, pentru tine!

Abonează-te la știrile zilei pe Google News

Top 7 știri citite