Filtre de poliție în tot județul Suceava, de 1 Mai, pentru respectarea ordonanțelor militare

AcasăEvenimentFiltre de poliție în tot județul Suceava, de 1 Mai, pentru respectarea...

Pe raza județului Suceava au fost organizate, vineri dimineață, începând cu ora 09.00, acțiuni cu efective sporite și filtre rutiere în special pe arterele care duc spre zona hypermarket-urilor și zonelor comerciale. A fost verificat modul de respectare a restricțiilor de circulație impuse prin ordonanțelor militare.

Ionuț Epureanu, purtător de cuvânt IPJ Suceava, a precizat că începând cu orele 14.00, polițiștii vor intensifica monitorizarea zonelor pretabile pentru activități de tip picnic și grătar.

Peste 300 de polițiști mobilizați pentru menținerea ordinii și liniștii publice vor continua activitățile de patrulare în zonele de risc pentru prevenirea conflictelor de orice natură, inclusiv a faptelor de violență stradală sau intrafamilială.

„. . . Sunt vremuri grele și pentru noi, polițiștii. E greu sa explici celor dragi, familiei ca promovezi dictonul, de acum clasic, ,,Stai acasă” dar tu trebuie totuși sa servești patria și să fii acolo pentru ceilalți. Pentru ceilalți mulți care înțeleg să respecte legea, să conștientizeze importanța si utilitatea măsurilor luate dar si pentru ,,ceilalți” puțini care ignoră gravitatea situației și se expun și îi expun pe alții unor pericole fatale. Nu îi voi da satisfacție în niciun fel acestui virus și nu voi accepta ideea ca ne-a apropiat în exprimarea unor valori comune. Voi spune doar, cu mândria care ne caracterizează ca spiritul lui Ștefan ne-a unit în această cruciadă de promovare a vieții, a binelui și legii. În numele cetățenilor dar si al instituției vă mulțumesc pentru sesizările și semnalările pe care le-ați făcut cu privire la diverse derapaje comportamentale ale unor concetățeni.În contextul asociat zilei de 1 Mai și a zilelor de weekend, îmi doresc, în continuare prin prisma deontologiei profesionale pe care o manifestați dar și prin spiritul activ comunitar să ne semnalați orice element asociat unei încălcări a legislației incidente acestei perioade. Mijloacele și resursa umană alocată segmentului de monitorizare on-line a manifestărilor antisociale pot fi completate în mod eficient prin aportul dumneavoastră și semnalarea la timp a oricăror disfuncționalități, situații si probleme. Transmiteți orice date cu privire la încălcări ale ordonanțelor militare. Fiți alături de noi în verificările pe care le facem și ne vom ajuta împreună să arătăm tuturor că Bucovina e mândria noastră, a României și a urmașilor urmașilor noștri!”, a transmis Ionuț Epureanu.

Știri zi de zi, pentru tine!

Abonează-te la știrile zilei pe Google News

Top 7 știri citite