miercuri, ianuarie 19, 2022
-0.7 C
Suceava
AcasăEvenimentFurt din autogara Vatra Dornei. Doi adolescenți au rămas fără rucsacuri

Furt din autogara Vatra Dornei. Doi adolescenți au rămas fără rucsacuri

- Advertisement -

Furt din autogara Vatra Dornei. Doi adolescenți au rămas fără rucsacuri .

Poliția municipiului Vatra Dornei a fost sesizată prin SNUAU 112 despre faptul că persoane necunoscute au sustras două ghiozdane cu bunuri din autogara Vatra Dornei.

În urma cercetărilor s-a stabilit faptul că, duminică, în jurul orei 23.00, doi adolescenți, din comuna Șaru Dornei și municipiul Vatra Dornei, ambii de 16 ani, s-au deplasat în zona Autogării Severin pentru a se întâlni cu sora unuia dintre ei.

În perioada de așteptare cei doi și-au lăsat rucsacurile nesupravegheate pe o bancă. La un moment dat aceștia au observat faptul că bunurile dispăruseră.

Patrula de poliție care a ajuns la fața locului a identificat la o distanță de aproximativ 250 de metri un bărbat de 31 ani, din comuna Crucea, persoană care avea asupra sa cele două rucsacuri furate. Individul le-a spus polițiștilor că a găsit ghiozdanele pe o bancă, motiv pentru care le-a luat și a plecat cu ele în direcția străzii Republicii.

Din rucsacuri nu au fost luate bunuri sau valori. În interiorul acestora se aflau două laptopuri, accesorii ale acestora, un telefon mobil, etc., valoarea acestora fiind de aproximativ 10.000 lei.

Oamenii legii au întocmit în cauză dosar penal privind infracțiunea de „furt calificat”.

Ultimile Știri

Cele mai citite știri

Tag: