Furt din casa unor vicoveni plecați la muncă în străinătate

Furt din casa unor vicoveni plecați la muncă în străinătate.

Lucrătorii Poliţiei Oraşului Vicovu de Sus au fost sesizaţi în cursul zilei de sâmbătă prin SNUAU 112 cu privire la faptul că persoane necunoscute au sustras mai multe bunuri din locuința unui bărbat de 36 ani, din orașul Vicovu de Sus.

Polițiștii au stabilit că, proprietarul locuinței este plecat împreună cu ceilalți membri ai familiei la muncă în străinătate din data de 28 octombrie 2020. Imobilul părții vătămate a rămas în grija cumnatei sale. Ultima dată, aceasta a verificat locuința în luna decembrie 2020, înainte de sărbătorile de iarnă.

La 20 februarie, în jurul orei 13.:00, femeia a fost anunțată de niște vecini că din imobil au fost sustrase bunuri. Până la sosirea polițiștilor la fața locului, aceasta împreună cu alte rude au pătruns în câmpul infracțional pentru a vedea ce obiecte lipsesc.

Din discuțiile purtate telefonic cu proprietarul locuinței a rezultat faptul că persoane necunoscute i-au sustras de sub casa scării, o bormașină și alte scule. Bărbatul nu poate preciza în prezent dacă i-au fost sustrase alte obiecte sau bunuri din imobil și nici nu poate estima valoarea pagubei produse.

Cu ocazia cercetării la fața locului s-a constatat că imobilul nu este prevăzut cu sistem de supraveghere video.

Oamenii legii au întocmit în cauză dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de „furt calificat”.

Știri zi de zi, pentru tine!

Autor :

Publicat :

Abonează-te la știrile zilei pe Google News

Top 7 știri citite

Știri ultimă oră