Furt în Spitalul Municipal Fălticeni. Un pacient a rămas fără portofel

AcasăEvenimentFurt în Spitalul Municipal Fălticeni. Un pacient a rămas fără portofel

Un pacient din Spitalul Municipal Fălticeni este cercetat de polițiști, fiind acuzat că ar fi furat portofelul unui alt pacient. Individul a ascuns portofelul sub salteaua patului.

Poliția Municipiului Fălticeni a fost sesizată prin SNUAU 112 de către un bărbat de 69 ani, din comuna Șcheia, cu privire la faptul că în timp ce se afla internat în Spitalul Municipal Fălticeni, i s-a furat portofelul ce conținea suma de 150 lei și mai multe documente personale.

Vineri seară, în jurul orei 19:00, bărbatul a fost internat în spitalul respectiv. În momentul internării, și-a lăsat pe holul secției, o sacoșă ce conținea mai multe bunuri personale și un portofel în care avea suma de aproximativ 150 lei și mai multe documente, respectiv actul de identitate, permisul de conducere și cardul de sănătate.

După aproximativ jumătate de oră, după ce au fost efectuate formalitățile pentru internarea sa, acesta a revenit după sacoșă, ocazie cu care a constatat faptul că îi lipsește portofelul.

Fiind efectuate verificări cu acceptul cadrelor medicale, polițiștii au găsit sub salteaua patului unui bărbat, internat de asemenea în unitatea spitalicească, portofelul reclamat furat, fiindu-i restituit persoanei vătămate.

Pacientul respectiv a negat faptul că a sustras portofelul găsit sub salteaua patului său.

Polițiștii continuă cercetările în acest caz sub aspectul comiterea infracțiunii de „furt”.

Știri zi de zi, pentru tine!

Abonează-te la știrile zilei pe Google News

Top 7 știri citite