duminică, iunie 13, 2021
Acasă Actual Gheorghe Flutur: Wizz Air va relua de pe Aeroportul Suceava zborurile care nu au fost operate din cauza restricțiilor pandemice

Gheorghe Flutur: Wizz Air va relua de pe Aeroportul Suceava zborurile care nu au fost operate din cauza restricțiilor pandemice

Gheorghe Flutur: Wizz Air va relua de pe Aeroportul Suceava zborurile care nu au fost operate din cauza restricțiilor pandemice.

Președintele CJ Suceava, Gheorghe Flutur, a anunțat că în perioada următoare WizzAir va relua de pe Aeroportul “Ștefan cel Mare” din Suceava o parte dintre cursele care nu au mai fost operate de o lungă perioadă de timp din cauza restricțiilor pandemice, acest lucru însemnând un pas important spre revenirea la normalitate.

Astfel, pe 28 mai vor fi reluate zborurile spre Doncaster, în data de 29 mai spre Roma-Ciampino, pe 4 iunie spre Bologna, în data de 15 iunie spre Viena și din data de 16 iunie, spre Dortmund.

În același timp va crește și numărul frecvențelor zborurilor spre unele destinații, din a doua jumătate a lunii iunie, destinația Londra-Luton va fi operată cu 9 frecvențe pe saptămână (lunea și vinerea fiind 2 zboruri zilnice), iar Milano-Bergamo cu 4 frecvențe pe săptămână.

“Faptul că marile companii decid să reia o serie de zboruri anulate din cauza pandemiei reprezintă un bun semnal și un pas important spre revenirea la normalitate. Cred că vom putea anunța foarte curând și alte vești bune”, a transmis Gheorghe Flutur.

știri ultimă oră

Cele mai citite știri