Gospodărie cuprinsă de flăcări, la Doroteia VIDEO

AcasăEvenimentGospodărie cuprinsă de flăcări, la Doroteia VIDEO

Un incendiu puternic a izbucnit, miercuri noapte, în satul Doroteia, orașul Frasin.

Militarii Gărzii de Intervenție Gura Humorului și ai Detașamentului de Pompieri Câmpulung Moldovenesc, împreună cu lucrători ai Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Stulpicani, au intervenit cu patru autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD pentru localizarea și lichidarea incendiului.

La sosirea echipajelor, ardeau anexele gospodărești și acoperișul casei de locuit, cu pericol de propagare la întreaga locuință.

Incendiul a fost lichidat după aproximativ trei ore și au ars acoperișul casei pe o suprafață de aproximativ 60 mp, bucătăria de vară adăpostul de animale și depozitul de furaje pe o suprafață totală de 100 mp. S-au degradat învelitoarea din tablă, tavanul și pereții locuinței.

„Incendiul a izbucnit, cel mai probabil, din cauza efectului termic al curentului electric, generat de un cablu electric defect.Din fericire, nu s-au înregistrat victime, iar pompierii au salvat restul casei de locuit, cu bunurile aferente”, a precizat Alin Găleată, purtător de cuvânt ISU Suceava.

Știri zi de zi, pentru tine!

Abonează-te la știrile zilei pe Google News

Top 7 știri citite