Gospodărie cuprinsă de flăcări la Sadova

Incendiu puternic în comuna Sadova în noaptea de duminică spre luni. Militarii Detașamentului de Pompieri Câmpulung Moldovenesc au intervenit cu trei autospeciale de stingere și un echipaj SMURD pentru localizarea și lichidarea incendiului. La sosirea echipajelor, ardeau generalizat o parte dintre anexele gospodărești și un autoturism, cu pericol de propagare la casa de locuit și la restul construcțiilor învecinate. Toate clădirile din gospodărie formau un corp comun, fiind construite majoritar din lemn.

Incendiul a fost lichidat după aproximativ trei ore și au ars un atelier de tâmplărie, o magazie de rumeguș și o magazie de unelte și scule pe o suprafață totală de aproximativ 250 mp. De asemenea, autoturismul a ars în proporție de 80% și s-au degradat învelitoarea din tablă, tavanele și pereții anexelor afectate, motoare electrice, scule de tâmplărie, circa 10 mp din fațada casei de locuit, un geam termopan și altele.

Cauza probabilă de izbucnire a flăcărilor a fost fumatul în locuri nepermise. Din fericire, nu s-au înregistrat victime, iar pompierii au salvat casa de locuit, adăpostul de animale, magazia de lemne și garajul, cu bunurile aferente.

Știri zi de zi, pentru tine!

Autor :

Publicat :

Abonează-te la știrile zilei pe Google News

Top 7 știri citite

Știri ultimă oră