Hoții au lăsat două mașini fără roți la Fălticeni

Hoții au lăsat două mașini fără roți la Fălticeni

Joi dimineață, în jurul orei 07.00, Poliţia Municipiului Fălticeni a fost sesizată de un bărbat de 48 ani, din municipiul Fălticeni, că i-au fost sustrase trei jante cu tot cu anvelope, de la autoturismul marca BMW, ce era parcat în fața locuinței. 

În urma cercetărilor efectuate s-a stabilit că, în jurul orei 06.30, bărbatul a ieșit din locuință, intenționând să se urce la volanul autoturismului, parcat în fața locuinței, pentru a se deplasa la serviciu.

Astfel, acesta și-a dat seama că de la mașină i-au fost sustrase trei jante cu tot cu anvelope, prejudiciul total fiind de aproximativ 1500 lei.

Păgubitul a declarat că a parcat autoturismul în locul respectiv în după-amiaza zilei de 03 mai, iar pe timpul nopții nu a auzit nimic suspect.

Ulterior, în jurul orei 12.30, Poliţia Municipiului Fălticeni a fost sesizată prin SNUAU 112 si de o femeie că i-au fost sustrase jantele cu tot cu anvelope, de la autoturismul marca Audi, ce era parcat în laterala blocului unde locuiește. 

Oamenii legii fac cercetări în cele două cazuri și au întocmit dosare penale sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „furt calificat”.

Citește și:

top citite:

Ultimile știri