În loc de câine, un bărbat din Straja a crescut un lup VIDEO

AcasăEvenimentÎn loc de câine, un bărbat din Straja a crescut un lup...

În loc de câine, un bărbat din Straja a crescut un lup

Up date: Animalul sălbatic a fost preluat de reprezentanții Gărzii de Mediu Suceava și a fost relocat la Grădina Zoologică Rădăuți.

Lucrătorii Poliţiei Oraşului Vicovu de Sus au obținut informații cu privire la faptul că o persoana din comuna Straja deține în captivitate un lup.

Având în vedere sesizarea, patrula de poliție a procedat la efectuarea de investigații ocazie cu care s-a stabilit faptul ca cele sesizate se confirma și că persoana în cauză este un bărbat în vârstă 50 de ani, din comuna Straja.

Cu ocazia deplasării la domiciliul acestuia, într-un padoc a fost identificat respectivul animal salbatic, ce parea a fi un lup (femelă).

Bărbatul a declarat că a achiziționat în urmă cu aproximativ doi ani de zile puiul de lup de la o persoană necunoscută, iar de atunci l-a îngrijit și crescut.

Acesta a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 1000 lei.

Polițiștii au încercat să ia legătura cu reprezentanții Gărzii de Mediu Suceava pentru preluarea animalului sălbatic, dar nu au reușit.

Astfel, lupoaica a fost lăsată în continuare în grija celui care a crescut-o în ultimii doi ani de zile, urmând să fie ridicată de către reprezentanții Gărzii de Mediu.

Știri zi de zi, pentru tine!

Abonează-te la știrile zilei pe Google News

Top 7 știri citite