În plină criză de cadre medicale, peste 30 de voluntari spun ca nu sunt băgați în seamă de Spitalul Județean Suceava

AcasăEvenimentÎn plină criză de cadre medicale, peste 30 de voluntari spun ca...

Apel din partea SANITAS Suceava și C.N.S.L.R FRAȚIA Suceava.

„DSP Suceava și Inspectoratul Școlar Suceava a solicitat școlilor postliceale sanitare să caute voluntari și elevi din ultimul an sa vină sa ajute cadrele medicale de la Spitalul Județean de Urgentă Suceava.

Școala Postlicealele Sanitara FEG filiala Suceava a trimis o listă cu 6 voluntari și nimeni nu a contactat acești elevi voluntari care vor sa ajute.

La apelul UJ SANITAS Suceava si UJ C.N.S.L.R FRATIA Suceava s-a dat un anunț pe Facebook ca spitalul angajează asistente medicale și infirmiere fără concurs și vineri au venit în jur de 30 de persoane la spital și nici una nu a fost contactată.

Sunt voluntari care ne contactează ca vor sa ajute și nimeni nu știe ce sa facă și unde sa se adreseze.

Asistente medicale care lucrează la clinici private au venit la spital sa sprijine cadrele medicale si nimeni nu a făcut ceva concret sa le angajeze pe 6 luni sau sa fie chemate urgent ca voluntare.

Condițiile cu 6 luni vechime etc nu și au locul acum și orice ajutor contează.

Vreți sau nu cadre medicale??? Vreți sa nu voluntari? Spuneți concret unde sa se adreseze voluntarii și ce variante de cazare au, pentru că aceștia nu vor mai putea sta alături de familii.

Spuneți concret unde se pot adresa cei care vor sa devina cadre medicale, infirmiere pentru angajare fără concurs !

Domnilor mor oameni și se pare ca am rămas singuri asa ca trebuie mobilizare generala cu ce avem și cum putem. Arătați ca sunteți adevărați conducători” a transmis pe facebook Buliga Gabriel Presedinte UJ CNSLR FRATIA SUCEAVA

Știri zi de zi, pentru tine!

Abonează-te la știrile zilei pe Google News

Top 7 știri citite