Incendii provocate de trăsnete și copaci căzuți pe partea carosabilă, în urma furtunii din această seară FOTO

AcasăEvenimentIncendii provocate de trăsnete și copaci căzuți pe partea carosabilă, în urma...

Incendii provocate de trăsnete și copaci căzuți pe partea carosabilă, în urma furtunii din această seară

În urma manifestărilor fenomenelor meteorologice prognozate, în dispeceratul integrat ISU-SAJ Suceava au fost înregistrate până la această oră, 42 de apeluri pe numărul unic de urgență unic 112.

Astfel, au fost incendii provocate de trăsnet direct, în localitățile Dorna Candrenilor, Vicovu de Sus și Dărmănești, copaci căzuți pe partea carosabilă sau în gospodării, pe raza localităților Siret, Vatra Dornei, Volovăț, Frumosu, Dorna Arini, Neagra Șarului, Todirești, Fântâna Mare, Cumpărătura, Hânțești, Suceava, Udești, Chiril, Mălini, Mereni – misiuni de recunoaștere și intervenția operativă în situatii punctuale – echipaje ale pompierilor militari și lucrători SVSU, cabluri electrice rupte și crengi de copaci căzute pe partea carosabila pe raza mai multor localități din județ, elemente de construcție (bucată de tablă) căzute de pe acoperișul unui bloc de locuințe din Fălticeni.

Efectele incendiilor provocate de trăsnet direct: Dorna Candrenilor 19.26 – a ars un fânar pe o suprafață de aproximativ 20 de metri pătrați. Dărmănești 20.14 – a ars un adăpost de animale pe o suprafață de aproximativ 50 de metri pătrați.Dărmănești 20.43 – a ars astereala din lemn a acoperișului casei de locuit pe o suprafață de aproximativ 30 de metri pătrați.

Echipajele de intervenție ale furnizorului de energie electrică au fost direcționate punctual și succesiv la toate solicitările primite în urma manifestărilor fenomenelor meteorologice.

Intervenții pompieri municipiul Suceava

Știri zi de zi, pentru tine!

Abonează-te la știrile zilei pe Google News

Top 7 știri citite