luni, iulie 4, 2022
31.8 C
Suceava
AcasăEvenimentIncendiu de proporții la o gospodărie din Bobeica FOTO

Incendiu de proporții la o gospodărie din Bobeica FOTO

Incendiu de proporții la o gospodărie din satul Bobeica, comuna Izvoarele Sucevei, luni după amiază.

Militarii Detașamentului de Pompieri Câmpulung Moldovenesc, împreună cu lucrătorii Serviciilor Voluntare pentru Situații de Urgență ale comunelor Izvoarele Sucevei și Moldova Sulița, au intervenit cu patru autospeciale de stingere pentru localizarea și lichidarea incendiului.

La sosirea echipajelor, ardeau generalizat casa de locuit (P+M) și trei anexe gospodărești corp comun, cu pericol de propagare la întreaga gospodărie.

Incendiul a fost lichidat după aproximativ nouă ore și au ars interiorul casei de locuit și acoperișul acesteia, bucătăria de vară, magazia și baia. Au mai ars obiecte de mobilier, aparatură electrocasnică, tâmplărie din PVC (uși și ferestre) și alte bunuri. S-au degradat învelitoarea din tablă a acoperișului, fațada casei din PVC și lemn și altele.

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost efectul termic al curentului electric, generat de un cablu electric neizolat corespunzător.

Din fericire, nu s-au înregistrat victime, iar pompierii au salvat adăpostul de animale, depozitul de furaje, garajul, un autoturism și utilaje agricole.

Urmărește știrile BucovinaMedia.ro și pe Google News

Ultimile Știri

Cele mai citite știri

Tag: