Incendiu de proporții la o gospodărie din Vicovu de Sus

AcasăEvenimentIncendiu de proporții la o gospodărie din Vicovu de Sus

Un incendiu puternic a izbucnit la primele ore ale zilei de sâmbătă, în orașul Vicovu de Sus.

Militarii Gărzii de Intervenție Vicovu de Sus și ai Detașamentului de Pompieri Rădăuți, împreună cu lucrătorii Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Vicovu de Sus, au intervenit sâmbătă cu patru autospeciale de stingere pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la o gospodărie din orașul Vicovu de Sus.

La sosirea echipajelor, incendiul se manifesta la două anexe gospodărești, cu pericol de propagare la casa de locuit a proprietarului, precum și la o locuință învecinată, aflată la doar un metru distanță de construcțiile cuprinse de flăcări.

Au ars un adăpost de animale pe o suprafață de aproximativ 65 mp, o magazie pe 35 mp și bunuri din gospodărie. În incendiu au pierit trei cai, o vacă și un porc.

Incendiul a izbucnit din interiorul adăpostului de animale, cel mai probabil din cauza unui scurtcircuit produs la conductori electrici cu improvizații.

Din fericire, nu s-au înregistrat victime omenești, iar pompierii au salvat cele două case de locuit, cu bunurile aferente.

Știri zi de zi, pentru tine!

Abonează-te la știrile zilei pe Google News

Top 7 știri citite