Incendiu în localitatea Mitocu Dragomirnei FOTO

Incendiu în localitatea Mitocu Dragomirnei, sâmbătă dimineață.

Militarii Detașamentului de pompieri Suceava, împreună cu lucrătorii Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență (SVSU) Mitocu Dragomirnei, au intervenit cu trei autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD pentru localizarea și lichidarea unui incendiu, izbucnit la o casă de locuit din localitatea Mitocu Dragomirnei.


La sosirea echipajelor, flăcările se manifestau în interiorul locuinței, dar și la acoperișul acesteia, cu pericol de propagare la întreaga construcție.


Pe timpul intervenției, pompierii paramedici SMURD au acordat primul ajutor medical proprietarei, în vârstă de 67 de ani, care a suferit un atac de panică.

Ulterior, femeia a fost transportată la spital, pentru investigații suplimentare.


Incendiul a fost lichidat la ora 11.45.


Au ars materiale combustibile din interiorul bucătăriei (mobilier, textile, elemente de tâmplărie și altele) și circa doi metri cubi de lemn pentru construcții.

De asemenea, învelitoarea acoperișului (din tablă zincată) s-a degradat pe o suprafață de aproximativ 20 de metri pătrați.


Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost jar sau scântei provenite dintr-un mijloc de încălzire cu defecțiuni (sobă cu acumulare de căldură).
Din fericire, nu s-au înregistrat victime, iar pompierii au salvat casa de locuit, o anexă și cele două gospodării învecinate.

Știri zi de zi, pentru tine!

Autor :

Publicat :

Abonează-te la știrile zilei pe Google News

Top 7 știri citite

Știri ultimă oră