vineri, mai 20, 2022
26.3 C
Suceava
AcasăEvenimentIncendiu într-o gospodărie din comuna Zvoriștea după ce proprietarul a făcut țuică...

Incendiu într-o gospodărie din comuna Zvoriștea după ce proprietarul a făcut țuică la cazan

Incendiu într-o gospodărie din comuna Zvoriștea după ce proprietarul a făcut țuică la cazan

Incendiul a avut loc în gospodăria unui bărbat de 73 de ani din localitatea Stânca, comuna Zvoriștea.

Sâmbătă, în jurul orei 12.00, proprietarul a făcut focul într-o sobă cu plită, situată într-o magazie. Timp de aproximativ două ore, folosind o instalație cu cazan, acesta a făcut țuică, iar ulterior a intrat în casă.

În jurul orei 16.00, vecina bărbatului a văzut că în magazia acestuia a izbucnit un incendiu și astfel l-a sesizat telefonic pe proprietar. Incendiul s-a propagat și la acoperișul anexei din zidărie. Vecinii au sunat imediat la 112, fiind solicitată intervenția pompierilor militari. Până la sosirea acestora, la fața locului s-au deplasat două echipaje de pompieri voluntari din cadrul Primăriei comunei Zvoriștea care au reușit localizarea incendiului. Ulterior la fața locului s-a deplasat și o autospecială din cadrul ISU Suceava.

În urma incendiului nu au rezultat victime omenești și au rezultat doar pagube materiale. Au ars magazia din material lemnos în suprafață de 24 mp și bunuri din interiorul acesteia, respectiv un motocultor, două biciclete, o betonieră, o moară de cereale electrică, 50 kg cereale și acoperișul anexei din zidărie pe o suprafață de 70 mp.

Persoana vătămată a estimat valoarea pagubei la suma de 25.000 lei.

Pompierii au stabilit ca și cauză probabilă de izbucnire jar căzut din soba din magazie.

Urmărește știrile BucovinaMedia.ro și pe Google News

Ultimile Știri

Cele mai citite știri

Tag: