spot_img

Incendiu într-un apartament dintr-un bloc din municipiul Suceava FOTO VIDEO

Incendiu apartament, dintr-un bloc de locuințe de pe strada Stațiunii, din municipiul Suceava, duminică seară.

https://www.facebook.com/BucovinaMedia/videos/845427339646730

Trei persoane din apartamentul respectiv fost evaluate medical de către paramedicii SMURD. La fața locului au intervenit pompierii militari cu o autospecială de stingere și o ambulanță SMURD.

În urma incendiului au ars materiale textile și obiecte de mobilier. Pompierii lucrează pentru lichidarea incendiului și evacuarea fumului. Cele trei persoane evacuate au suferit ușoare intoxicații cu fum și li se administrează oxigen. Deocamdată, toate cele trei persoane refuză transportul la spital. Este vorba despre un bărbat de 87 ani și două femei de 75 și respectiv 43 de ani.

Cele trei persoane erau in apartament, în momentul izbucnirii incendiului. Bărbatul și femeia de 43 de ani s-au autoevacuat. Femeia de 75 de ani a fost salvată de către pompieri.

„Nu a fost necesară evacuarea altor persoane din bloc. În momentul de față incendiul este lichidat. Cauza probabilă de izbucnire a acestuia este de natură electrică (scurtcircuit produs la un conductor electric defect)”, a precizat Alin Găleată, purtător de cuvânt ISU Suceava.

Știri zi de zi, pentru tine!

Autor :

Publicat :

Abonează-te la știrile zilei pe Google News

Top 7 știri citite

error: Content is protected !!