Incendiu la acoperișul unei case din Sasca Mică FOTO

Stire din :

Incendiu la acoperișul unei case din Sasca Mică

Militarii Detașamentului de Pompieri Fălticeni, împreună cu lucrătorii Serviciilor Voluntar și Privat pentru Situații de Urgență din comuna Cornu Luncii, au intervenit în noaptea de marți spre miercuri cu patru autospeciale cu apă și spumă și o ambulanță SMURD, pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la o gospodărie din satul Sasca Mică, comuna Cornu Luncii.

La sosirea echipajelor, ardea acoperișul casei de locuit, existând pericolul de propagare a flăcărilor la întreaga gospodărie și la alte două proprietăți învecinate (case și anexe).

Incendiul a fost lichidat în jurul orei 05.00.

În urma incendiului au ars acoperișul casei de locuit, pe o suprafață de 100 de metri pătrați, și aproximativ 4 metri pătrați din tavanul clădirii. De asemenea, s-au degradat plafonul și pereții portanți ai locuinței.

Cauza probabilă de izbucnire a flăcărilor a fost efectul termic, generat de coșul de fum neprotejat corespunzător față de materialele combustibile.

Din fericire, nu s-au înregistrat victime, iar pompierii au salvat restul casei de locuit, anexele gospodărești, precum și cele două proprietăți învecinate, cu bunurile aferente.

Autor :

Publicat :

Abonează-te la știrile zilei pe Google News

Știri citite:

Știri ultimă ora :