Incendiu la biserica adventistă din Breaza de Sus FOTO

AcasăEvenimentIncendiu la biserica adventistă din Breaza de Sus FOTO

Incendiu la biserica adventistă din Breaza de Sus.

Militarii Detașamentului de Pompieri Câmpulung Moldovenesc împreună cu lucrătorii Serviciilor Voluntare pentru Situații de Urgență Breaza și Moldova-Sulița au intervenit cu patru autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD pentru localizarea și lichidarea Incendiului.

Flăcările au izbucnit luni noapte la anexele bisericii adventiste Casa Tuturor Popoarelor din localitatea Breaza de Sus.

La sosirea echipajelor, incendiul se manifesta cu flacără deschisă și exista pericol de propagare la construcția bisericii.

În urma incendiului au ars o magazie pe o suprafață de aproximativ 100 de metri pătrați, o anexă cu destinație bucătărie și sală de mese, precum și camera centralei termice pe aproximativ 200 de metri pătrați. Au mai ars circa 14 tone de cărbune și s-au degradat obiecte de mobilier, electrocasnice, elemente de tâmplărie și alte bunuri.

„Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost efectul termic al curentului electric, generat de un cablu electric defect sau deteriorat. Din fericire nu s-au înregistrat victime, iar pompierii au salvat construcția bisericii, cu bunurile aferente”, a precizat Alin Găleată purtător de cuvânt ISU Suceava.

Știri zi de zi, pentru tine!

Abonează-te la știrile zilei pe Google News

Top 7 știri citite