Incendiu la două gospodării din Frătăuții Vechi. Pompierii suceveni intervin cu opt autospeciale

AcasăEvenimentIncendiu la două gospodării din Frătăuții Vechi. Pompierii suceveni intervin cu opt...

Incendiu de amploare în noaptea de vineri spre sâmbătă în localitatea Frătăuții Vechi. Două locuințe si anexele acestora au fost cuprinse de flacări.

Militarii Detașamentului de Pompieri Radăuți și ai Gărzii de Intervenție Siret, împreună cu lucrătorii Serviciilor Voluntare pentru Situații de Urgență (SVSU) Frătăuții Vechi, Frătăuții Noi, Gălănești și Bilca, au intervenit cu 10 autospeciale de stingere pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit în comuna Frătăuții Vechi.

La sosirea echipajelor, ardeau locuințele și anexele din două gospodării, cu pericol de propagare la vecinătăți. Incendiul a fost lichidat la ora 4:55.

Incendiu Frătăuții Vechi

Incendiu la două gospodării din Frătăuții Vechi

Publicată de Bucovina Media pe Vineri, 17 aprilie 2020

Flăcările au izbucnit din podul unei locuințe, cel mai probabil din cauza efectului termic al curentului electric, generat de un cablu electric defect sau cu izolația deteriorată.

Aici, au ars casa de locuit, bucătăria și baia locuinței, o magazie și garajul (cu bunurile aferente), pe o suprafață totală de aproximativ 300 mp. La a doua gospodărie, au ars depozitul de furaje, adăpostul de animale, o magazie de lemne și acoperișul casei pe o suprafață totală de aproximativ 100 mp. Au mai ars circa 4 tone de fân și obiecte de mobilier și s-au degradat tavanul locuinței și bunuri din interior.

Din fericire, nu s-au înregistrat victime, iar pompierii au salvat o locuință învecinată.

Știri zi de zi, pentru tine!

Abonează-te la știrile zilei pe Google News

Top 7 știri citite