Incendiu la o casă din Bilca. Polițistii de frontieră suceveni au salvat doi bătrâni înainte de sosirea pompierilor

Incendiu la o casă din Bilca. Polițistii de frontieră suceveni au salvat doi bătrâni înainte de sosirea pompierilor.

În noaptea de joi spre vineri, în jurul orei 03.30, un echipaj mobil din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Vicovu de Sus – ITPF Sighet Marmației format din agentul principal de poliție Gabriel Plămadă – 41 de ani și elevul Sebastian Șotropa – 19 ani de la Școala de Pregătire a Agenților Poliției de Frontieră “Avram Iancu”, Oradea, pe timpul unei misiuni de supraveghere și control la frontiera de stat, pe raza localității Bilca, au observat flăcări la parterul unei case care se extindeau cu repeziciune pe fațada imobilului.

Aceștia nu au stat pe gânduri și, imediat, au sunat la 112 pentru a chema pompierii în ajutor, după care au sărit gardul și au bătut la ușa casei.

În curtea locuinței, cei doi au găsit galeți și au identificat și o sursă de apă, așa că au început să stingă incendiul. Doar că ușa casei nu se deschidea și le era teamă ca nu cumva să fie cineva blocat în interior.

“Marea noastră grijă era dacă sunt persoane în casă să le scoatem afară, așa că am pornit sirena autospecialei Poliției de Frontieră, iar dupa câteva minute au ieșit doi bătrânei speriați”, a povestit Gabriel Plămadă.

În ajutorul celor doi a sărit și un localnic, iar împreună au stins flăcările, imediat ajungând la fața locului și pompierii.


Autor :

Publicat :

Abonează-te la știrile zilei pe Google News

Top știri citite:

Știri ultimă oră: